Ons verhaal

In 1835 opent Sjoerd Rintje Steensma een winkel met juwelen in Harlingen en is daarmee de grondlegger van het bedrijf. Generatie op generatie treedt daarna in zijn voetsporen en blijft voortdurend actief in het juweliersvak.

In 1930 start de grootvader van de huidige ondernemer een winkel in Drachten en legt hier de basis voor een groeiende klantenkring. Met de verhuizing in 1960 naar nieuwbouw op de huidige locatie wordt de winkel veel groter. Hierdoor is het mogelijk  een uitgebreider assortiment te tonen. De originele inrichting van palisander hout is nog steeds in gebruik en recentelijk vernieuwd met innovatief glas in aluminium schuifrails en energiezuinige led-verlichting. Met het in gebruik nemen van zonnepanelen in 2021 wordt de verbruikte stroom in de winkel groen opgewekt. 

Met de nieuwe mogelijkheden van internet breidt Juwelier Steensma de activiteiten uit met een website in 2010, aanwezigheid op social media in 2013 en de lancering van een eigen webshop in 2016. Dit biedt de mogelijkheid om gespecialiseerde producten onder de aandacht van een groter publiek te brengen met als resultaat bestellingen uit heel Nederland. 

Ik zoek voor
Ik zoek voor
Type sieraad
Type sieraad
Meer categorieën
Materiaal
Materiaal
Kleur band
Kleur band
Meer kleuren
Kleur wijzerplaat
Kleur wijzerplaat
Merk
Merk
Meer merken