Retourneren en Ruilen

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling – gegraveerde producten uitgezonderd – tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webshop zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u contact op te nemen via info@juwelier-steensma.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Gegraveerde producten worden speciaal voor u gemaakt, volgens de door u ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop van deze producten is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Ruilen

Wilt u een in de webshop gekocht artikel ruilen dan kunt u binnen 14 dagen in onze winkel in Drachten terecht. Hier kunt u ook sieraden en horloges passen en ervaren hoe deze staan. Horloges kunnen we bovendien in de winkel direct voor u inkorten op de juiste polsmaat.