Retourneren en Ruilen

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling – gegraveerde producten uitgezonderd – tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webshop zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u contact op te nemen via info@juwelier-steensma.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Gegraveerde producten worden speciaal voor u gemaakt, volgens de door u ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop van deze producten is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Ruilen

Wilt u een in de webshop gekocht artikel ruilen dan kunt u binnen 14 dagen in onze winkel in Drachten terecht. Hier kunt u ook sieraden en horloges passen en ervaren hoe deze staan. Horloges kunnen we bovendien in de winkel direct voor u inkorten op de juiste polsmaat.

Ik zoek voor
Ik zoek voor
Type sieraad
Type sieraad
Meer categorieën
Materiaal
Materiaal
Kleur band
Kleur band
Meer kleuren
Kleur wijzerplaat
Kleur wijzerplaat
Merk
Merk
Meer merken